ကိုးကားချက်

ကျွန်ုပ်တို့ mmk2 တွင် သင်ကစားသည့်အခါ သင်၏ အကောင့်၊ ငွေသည်းခြင်းနှင့် ကိုယ်ရေးအချက်အလက်သည် ကျွန်ုပ်တို့၏ သီးခြားစည်းမျဉ်းများအတည် လုံခြုံစွာ ကျောင်းကြပ်သည်။ သင့်ဘာသာစကား၊ ပေမုံလမ်းအချက်အလက်နှင့် ငွေပေးချေမှုရိုးရာတွေများ အားလုံးသည် ပံ့ပိုးထားသော ဒေသများတွင် ကျေးဇူးပြုပေးထားသည်။

သင့်ကိုယ်ရေးအချက်အလက် လုံခြုံစွာ ထိန်းသိမ်းရန်KBZPay နှင့် WavePay မှ လျင်မြန်သည့် အကောင့်ချုပ်များအက်ကောင့်ချုပ်အတွက် ၂၄/၇ အကူအညီ အခွင့်အလမ်းများ
mmk2 mmk2 ပေါ်ရှိ သင်၏ အကောင့်အတွက် စည်းမျဉ်းများကို နားလည်ပါ
သင့်မေးခွန်းများအတွက် ကျွန်ုပ်တို့ ဆက်သွယ်ရန်

ကျွန်ုပ်တို့ အကူအညီအဖွဲ့ သည်အခါ ရှေ့လူတစ်ခုဖြစ်သည်

သင့်အကောင့်၊ ငွေပေးချေမှုသို့မဟုတ် ကျင့်ဝတ်အတွင်း မေးခွန်းများ ရှိပါက ကျွန်ုပ်တို့ အကူအညီအဖွဲ့သည် အကြောင်းအရာများ ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည် ဖြစ်သည်။ ကျွန်ုပ်တို့သည် အဘယ်သည့်အခါ ဘာသာစကား မြန်မာ စာမျက်နှာ၊ အီလက်ထရောနិet ရေးသားခြင်းနှင့် တစ်ခြား ခွင့်အလမ်းများ ပေးလျက် ရှိသည်။

အဖွဲ့ online

တည်ဆောက်ထားသည့် အကူအညီလိုင်း

mmk2 အကူအညီအဖွဲ့ သည် အကောင့်ချုပ်၊ ငွေလွှဲချေမှုနှင့် ကစားမှုအတွင်း မေးခွန်းများအပ်နှံသည့်အခါ ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည်ဖြစ်သည်။

မြန်မာ စာမျက်နှာ ကုန်းမန်ထည့်သွင်းခြင်း

သင့်အကောင့်သည် စာမျက်နှာ မြန်မာဆက်သွယ်မှုများအတည် ရည်ရွယ်သည်။ ကျွန်ုပ်တို့ အဖွဲ့သည် နေ့စဉ် ၂၄ နာရီ ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည်ဖြစ်သည်။

ကျင့်ဝတ်သေးချက်များ အတွင်း ကျွန်ုပ်တို့ အဖွဲ့

ကျွန်ုပ်တို့ အကူအညီသည် အကောင့်ချုပ်၏ လုံခြုံမှု၊ ငွေလွှဲချေမှုအချက်အလက်နှင့် လုံခြုံစွာ ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည်ဖြစ်သည်။

သင့်အချက်အလက် နှင့် လုံခြုံမှု

ကျွန်ုပ်တို့ သည်အခါ သင့်အချက်အလက် ကျောင်းကြပ်ရန်

mmk2 တွင် သင့်အကောင့်သည် လုံခြုံတည်ဆောက်မှု၊ လုံခြုံ ပေမုံလမ်းစနစ်နှင့် အင်္ဂါကုန်းမန်အတည် ကျောင်းကြပ်သည်။ သင့်ကိုယ်ရေးအချက်အလက်သည် ကျွန်ုပ်တို့ အယ်တွေလ်ဖြင့် စုဆောင်းထားခြင်းများ ကျေးဇူးပြုပေးသည်။ သင့်ငွေလွှဲချေမှုမှတ်တမ်းများသည် သင့်အကောင့်တွင် အဆင့်မြင့် ကုံးအုပ်ထားခြင်းများ ကျေးဇူးပြုပေးသည်။ ကျွန်ုပ်တို့ အကူအညီအဖွဲ့သည် အကောင့်ချုပ်၊ ကိုယ်ရေးအချက်အလက် သို့မဟုတ် ငွေလွှဲချေမှုအတွင်း ပြောင်းလဲမှုများအတွင်း ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည်ဖြစ်သည်။

ကုံးအုပ်ထားခြင်း နှင့် လုံခြုံမှု

သင့်အကောင့်နှင့် ငွေလွှဲချေမှုအချက်အလက်များသည် အင်္ဂါကုန်းမန်အတည် ကုံးအုပ်ထားခြင်း ကျေးဇူးပြုပေးသည်။ ကျွန်ုပ်တို့ သည် SSL လုံခြုံမှုနှင့် အင်္ဂါတည်ဆောက်မှု အကျုံအချုံးများ အသုံးပြုသည်။

ကိုယ်ရေးအချက်အလက် အသုံးပြုမှု

သင့်အကောင့်ချုပ်၊ ကစားမှုမှတ်တမ်းနှင့် ငွေလွှဲချေမှုအချက်အလက်များသည် ကျွန်ုပ်တို့ အစီအစဉ်အတည်သာ အသုံးပြုသည်။ ကျွန်ုပ်တို့ သည် ပြင်ပ အဖွဲ့များအားသို့ ဆံ့ခွင့်မည်ခြင်း ပဋ္ဋမပူ။

ကုကီများ နှင့် ခွင့်အလမ်းများ

mmk2 သည် အကောင့်ချုပ်နှင့် အကြင်ကြည်တွင် ကုကီများ အသုံးပြုသည်။ သင် ကျွန်ုပ်တို့အနီးအနားတွင် ကုကီအရည်အချင်းများ ပြောင်းလဲရန် အခွင့်အလမ်းများ ရှိသည်။

အကောင့်ချုပ် လုံခြုံမှု နှင့် အခွင့်အရေး

သင့်အကောင့်သည် စကားဝှက်နှင့် နှစ်ဆခြင်းအခွင့်အလမ်းများဖြင့် လုံခြုံသည်။ သင် ကျွန်ုပ်တို့အနီးအနားတွင် မည်သည့်အခါ အကောင့်အကြောင်းအရာများ မြင်နိုင်သည်။

အချက်အလက် သိုလှောင်မှု နှင့် ဖျက်သိမ်းခြင်း

ကျွန်ုပ်တို့ သည် သင့်အချက်အလက်များ သုံးနှစ်အတွင်း သိုလှောင်သည်။ သင် မည်သည့်အခါ ကျွန်ုပ်တို့အနီးအနားတွင် သင့်အကောင့်အကြောင်းအရာများ ပြည့်စုံစွာ ဖျက်သိမ်းရန် တောင်းဆိုနိုင်သည်။

ကျွန်ုပ်တို့ အကူအညီအဖွဲ့ နှင့် ဆက်သွယ်ခြင်း

မည်သည့်အခါ ကိုယ်ရေးအချက်အလက်၊ ကုကီများသို့မဟုတ် အကောင့်အတွင်း ပြောင်းလဲမှုများအတွင်း ကျွန်ုပ်တို့အနီးအနားတွင် ဆက်သွယ်နိုင်သည်။

သင့်ကျင့်ဝတ်အတွင်း ပေါ်လာသည့် မေးခွန်းများ

mmk2 ပေါ်ရှိ သင့်အကောင့်အတွင်း မေးခွန်းများ သို့မဟုတ် သစ္စာကျပ်စပ်မှုများ ရှိပါက ကျွန်ုပ်တို့ အကူအညီအဖွဲ့သည် ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည်ဖြစ်သည်။ အောက်တွင် သင် လေ့လာသည့် ပုံမှန်မေးခွန်းများ လည်း ရှိသည်။

သင် မည်သည့်အခါ ကျွန်ုပ်တို့အနီးအနားတွင် သင့်အကောင့်အချက်အလက်များ မြင်နိုင်ပြီး ပြောင်းလဲနိုင်သည်။ ကျွန်ုပ်တို့ အကူအညီအဖွဲ့သည် ငွေလွှဲချေမှု အချက်အလက်နှင့် အကောင့်ချုပ် အရည်အချင်းများ ပြောင်းလဲရန် ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည်ဖြစ်သည်။

သင့်ကိုယ်ရေးအချက်အလက်များသည် mmk2 ပေါ်ရှိ ကျွန်ုပ်တို့ အစီအစဉ်အတည်သာ အသုံးပြုသည်။ ကျွန်ုပ်တို့ သည် KBZPay၊ WavePay နှင့် AYA Pay ကဲ့သို့သည့် ငွေလွှဲချေမှုအဖွဲ့များအား အချက်အလက်များ မျှဝေခြင်း ပဋ္ဋမပူ။

မြန်မာ ဒေသများတွင် သင့်ငွေလွှဲချေမှုမှတ်တမ်းများသည် ကျွန်ုပ်တို့ လုံခြုံ စနစ်ဖြင့် သုံးနှစ်အတွင်း သိုလှောင်သည်။ ကျွန်ုပ်တို့ အစီအစဉ်အတည် သင့်အကောင့်အကြောင်းအရာများ အဖွဲ့သည် အခွင့်အလမ်းများ တည်ဆောက်သည်။

သင် မည်သည့်အခါ ကျွန်ုပ်တို့အနီးအနားတွင် ကျွန်ုပ်၏ အကောင့်ကို ပုံပြန်ဆုံနိုင်သည်။ ကျွန်ုပ်တို့ အကူအညီအဖွဲ့သည် ကျွန်ုပ်၏ အကောင့်အကြောင်းအရာများ ရည်ရွယ်ခြင်းအတွင်း ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည်ဖြစ်သည်။

သင့်အကောင့်နှင့် ကျင့်ဝတ်အတွင်း မေးခွန်းများ သို့မဟုတ် သစ္စာကျပ်စပ်မှုများ ရှိပါက ကျွန်ုပ်တို့ အကူအညီအဖွဲ့သည် အခွင့်အလမ်းများ ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည်ဖြစ်သည်။ နေ့စဉ် ၂၄ နာရီ မြန်မာ ဘာသာစကား ကုန်းမန်ထည့်သွင်းခြင်း ကျေးဇူးပြုပေးသည်။

သင် ကျွန်ုပ်တို့ အကောင့်နှင့် အကြင်ကြည်အတွင်း ကုကီအရည်အချင်းများ ပြောင်းလဲနိုင်သည်။ သင့်စာမျက်နှာရည်ရွယ်မှုများ နှင့် အကြင်ကြည်အလုံးအစုံအတည် အကူအညီအဖွဲ့သည် ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည်ဖြစ်သည်။

သင် မည်သည့်အခါ ကျွန်ုပ်တို့အနီးအနားတွင် သင့်အကောင့်အကြောင်းအရာများ ပြည့်စုံစွာ ဖျက်သိမ်းရန် တောင်းဆိုနိုင်သည်။ ကျွန်ုပ်တို့ အကူအညီအဖွဲ့သည် ကျွန်ုပ်၏ အကောင့်ချုပ်နှင့် ကိုယ်ရေးအချက်အလက်များ ဖျက်သိမ်းခြင်းအတွင်း ကျေးဇူးပြုဖြေခွင့်မည်ဖြစ်သည်။